Natalia Tovmasyan is sinds 2023 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de sectie Arbeidsrecht & Medezeggenschap. Natalia treedt voornamelijk op voor werkgevers, maar daarnaast ook voor statutaire bestuurders en andere werknemers.

Passie voor procederen
Voor Natalia is geen arbeidsrechtelijke uitdaging te groot. Zij heeft interesse in complexe geschillen omtrent het ontslagrecht, trajecten met betrekking tot de ondernemingsraad (medezeggenschap), en beëindigingen met wederzijds goedvinden. Natalia heeft een passie voor procederen en haalt voldoening uit het verdedigen van haar cliënten. De relatie tussen haar en cliënten is gebaseerd op vertrouwen, betrokkenheid en continuïteit.

Strategisch sparringpartner
Natalia deinst niet terug voor een ingewikkeld conflict en weet voor ieder probleem een oplossing te vinden. Dat doet zij door buiten kaders te treden en 'out of the box' te denken. Door haar strategisch inzicht is zij een sterke sparringpartner voor haar cliënt. Natalia biedt een luisterend oor en weet met empathie te handelen en adviseren.