Tenderchecklist

Tenderchecklist

Als juridische partner van verschillende aannemers merken we dat de markt gebaat is bij het snel in kaart brengen van juridische risico’s bij een inschrijving voor een tender of aanbesteding. Zo kunnen uren bespaart worden op haalbaarheidsonderzoek en gerichter ingezet worden op haalbare tenders/aanbestedingen.

Het risico inventarisatieformulier tenders/aanbestedingen helpt aannemers en tendermanagers potentiële risico’s in één oogopslag inzichtelijk te krijgen en te beoordelen of een tender/aanbesteding realistisch haalbaar is.

Hoe helpt de Tenderchecklist u?

 • Volledige dekking van de belangrijkste criteria
  Onze checklist biedt een gedetailleerd overzicht van alle cruciale elementen die nodig zijn om een succesvolle tender in te dienen. Van juridische vereisten tot technische specificaties, u bent verzekerd van een grondige voorbereiding.

 • Bespaar tijd en verminder fouten
  Het tenderproces kan tijdrovend en complex zijn. Met onze checklist kunt u snel en efficiënt werken, waardoor u kostbare tijd bespaart en de kans op fouten minimaliseert. Zorg ervoor dat u aan alle voorwaarden voldoet en voorkom afwijzingen door onvolledigheden.

 • Verbeterde concurrentiepositie
  Door gebruik te maken van onze checklist verhoogt u de kwaliteit van uw tenderaanbiedingen. Dit leidt niet alleen tot een grotere kans op succes, maar versterkt ook uw reputatie als betrouwbare en professionele partner in de bouwmarkt.

 • Onze juridische expertise
  Profiteer van de diepgaande kennis en ervaring van onze specialisten. De checklist is ontwikkeld door experts op het gebied van aanbestedingsrecht en de bouwsector, zodat u beschikt over de meest actuele en relevante informatie. Onze tenderspecialist Carolijn Slegers is u graag van dienst.