Thom Broer is sinds 2021 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Aansprakelijkheidrecht & Procespraktijk en Herstructurering & Insolventierecht. Daarnaast publiceert Thom regelmatig artikelen en annotaties voor o.a. VAST, HERO en Juridisch up to Date.

Succesvol ondernemerschap
Thom adviseert en procedeert op diverse terreinen van het aansprakelijkheid- en insolventierecht, waarbij hij ondernemers bijstaat in elke bedrijfsfase. Van vraagstukken rondom bestuurdersaansprakelijkheid tot herstructurering: Thom draagt bij aan succesvol ondernemerschap, waarbij hij de juiste zekerheden realiseert voor bestuurders en derden. Daarnaast ondersteunt hij bij de afhandeling van faillissementen. Zijn doel: zorgen dat het bedrijf levensvatbaar blijft of anders op een goede manier wordt afgerond. Hij weet waar ondernemers op moeten letten, zodat het ondernemersrisico zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd.

Met tomeloze energie
Thom heeft al een brede loopbaan achter de rug. Na een mbo-opleiding autotechniek was hij op zoek naar meer verdieping en intellectuele uitdaging. Hij koos voor het recht omdat hij al van jongs af aan bezig was met rechtvaardigheid. Thom maakte zich vaak hard voor het bestrijden van onrecht. Hij doorliep een hbo- en wo-opleiding rechten en dit doorzettingsvermogen maakt hem ook zo’n goede advocaat. Cliënten ervaren Thom als een gedreven doorbijter, die oog heeft voor ieder detail. Elk vraagstuk zoekt hij tot op de bodem uit, met tomeloze energie. Hij graaft net zolang tot hij een volledig antwoord vindt of de juiste strategie heeft bepaald. Dit wordt weerspiegeld in zijn energieke persoonlijkheid: positief en resultaatgericht.

Lidmaatschap:

  • Vereniging van Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA);

  • Vereniging Jonge Procesadvocaten (VJP).

Publiceert in:

  • Herstructurering & Recovery Online (HERO);

  • Verzekeringsrecht, aansprakelijkheid, schade en toezicht (VAST);

  • Juridisch up to date;

  • Financiering, Zekerheden en Insolventierechtpraktijk.